Joan García serà el candidat número 5 de Cs a les eleccions al Parlament

El diputat sabadellenc de Ciutadans Joan García, vicepresident segon de la Mesa del Parlament, serà el candidat número 5 del partit taronja per Barcelona a les eleccions convocades pel proper 14 de febrer. Garcia és diputat des de l’any 2015.

Garcia va entrar com a regidor a l’ajuntament de Sabadell l’estiu de l’any 2015 però sis mesos després va deixar l’acte al ser escollit diputat al Parlament de Catalunya. Des de llavors és membre de la cambra catalana i vicepresident segon del Parlament des de fa ja alguns anys.

En les propers eleccions convocades pel 14 de febrer, Garcia serà el candidat número 5 per Barcelona de Ciutadans, que va obtenir 24 diputats. Malgrat que les enquestes pronostiquen una davallada del vot de Ciutadans Garcia té molts números de seguir sent diputat.

Vílchez deixarà l’escó

Per la seva banda, la sabadellenca Laura Vílchez, també diputada per Cs des de l’any 2015, tancarà la llista i no aspira a ser renovada en el càrrec per motius personals. Sí estaran a la llista el coordinador local de Cs, Sergio Salcedo (número 19) i la regidora Laura Casado (número 20). La candidatura del partit taronja estarà encapçalada per Carlos Carrizosa. La periodista Anna Grau, vinculada en el passat a Sabadell, en serà la número 2, Nacho Martín Blanco el 3 i Marina Bravo la 4.

Altres sabadellencs a les llistes

García se suma als sabadellencs presents a les llistes, amb grans opcions de ser diputats. En aquest grup hi ha Xavier Pellicer, que serà el número 4 de la CUP, el socialista Pol Gibert, que serà el 9 del PSC, i Juli Fernàndez, número 18 per Esquerra. També aspira a entrar, a més del propi Salcedo i Casado per Cs (19 i 20 de Cs), la juntaire Lourdes Ciuró, que serà la número 20 de Junts per Catalunya.

Les llistes encara no s’han completat i hi haurà altres sabadellencs com Clara Palau, a ERC, Edu Navarro, a En Comú Podem, o Cuca Santos al PP.

Foto portada: Joan García, durant les votacions de les eleccions del 21 de desembre de 2017. Autor: David B. 

Comments are closed.