L’exalcalde Juli Fernàndez (ERC) es presentarà al procés intern per ser candidat al Parlament

L’exalcalde Juli Fernàndez, ara delegat del govern de la Generalitat a la demarcació de Barcelona, es presentarà al procés intern d’Esquerra Republicana per ser el candidat vallesà a les llistes del partit de cara a les properes eleccions autonòmiques del 14 de febrer. 

Amb tot el compromís i més convençut que mai per estar al servei de la gent en uns moments complexos.
Em presento per encapçalar la candidatura d’@Esquerra_ERC al Vallès Occidental x les properes eleccions al #Parlament
Per construir la Repúblíca de la vida i el benestar! pic.twitter.com/h7zIxV6eDb

— Juli Fernàndez 🎗 (@julifernandez) November 11, 2020

Fernàndez vol ser diputat i ha avançat, en un vídeo penjat a Twitter, que es presentarà al procés intern per ser escollit el candidat del Vallès Occidental a les llistes d’Esquerra Republicana per la circumscripció de Barcelona.

“He decidit presentar-me per ser candidat d’ERC al Vallès Occidental a les properes eleccions per poder encapçalar la llista. Per fer el que he fet sempre, quan era farmacèutic, quan vaig ser alcalde o ara que faig de delegat del govern: treballar pel benestar de la gent i la llibertat del país. Vivim una crisi sanitària, econòmica i social sense precedents i em poso a la vostra disposició per aportar tot allò que he pogut aprendre i representar tota la gent del Vallès Occidental”, ha assegurat.

Ara mateix els partits estan fent els seus processos interns per conformar les llistes electorals amb les que concorreran a les eleccions del proper 14 de febrer. Durant la darrera legislatura, hi ha hagut tres sabadellencs amb escó a la cambra catalana: Joan García i Laura Vílchez de Ciutadans i Pol Gibert del PSC. També va començar la legislatura la republicana Carme Forcadell, però va renunciar a l’escó poc abans de ser empresonada per segona vegada.

Foto portada: Juli Fernàndez, amb el vicepresident Pere Aragonès i la consellera de Salut, Alba Vergés. Autor: cedida. 

Comments are closed.