Clara-Palau-Juli-Fernàndez-i-Quim-Belmonte

Fernàndez (ERC): “O guanya Esquerra o guanyen els de sempre”

Esquerra Republicana ha acabat la campanya sota la pluja al Passeig de la plaça Major. Els republicans sostenen que les eleccions del 14-F els donaran per guanyadors a ells o “als de sempre”. El candidat a diputat Juli Fernàndez demana el vot a “tothom que sigui honest i republicà. Sabadell té l’oportunitat de ser clau en la victòria republicana”.

ERC es presenta a les eleccions per guanyar, com l’havien donat vencedor totes les enquestes fins a l’inici de la campanya, quan s’han començat a apretar els sondejos entre els republicans, el PSC i Junts x Cat. “Ens sentim preparats per aquest repte, que és brutal. Som l’eina més útil per sortir de l’emergència sanitària i la reconstrucció econòmica i social des de l’esquerra”, ha assegurat en una atenció a mitjans.

“Sent més i sent més fortes és segur que la independència pot tenir més viabilitat, que és el que sempre hem perseguit. La victòria republicana la forjarem a ciutats com Sabadell, a l’entorn metropolità. El 14 de febrer estem al davant de que Esquerra lideri el proper govern ampli i sòlid per l’amnistia i l’autodeterminació o que ho facin els de sempre i aquell candidat [Salvador Illa, PSC] que no té cap recança de tenir els vots de l’extrema dreta perquè no té cap altra més opció de fer-ho”.

Segons Fernàndez la data de les eleccions “s’ha fixat des dels tribunals per interessos partidistes però no poden escollir qui en serà el guanyador”.

D’altra banda, la candidata i activista trans Clara Palau espera un govern republicà per desenvolupar la llei contra la violència masclista i la d’igualtat de tracte i no discriminació així com tenir una conselleria de Feminismes. Per la seva banda, Quim Belmonte, del Jovent Republicà, ha assegurat que Esquerra és l’únic partit que dona la veu als joves per tenir espai al Parlament. Finalment el portaveu republicà a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez, ha recordat que el proper 14 de febrer farà cinc anys de la mort de Muriel Casals: “jo no diré a qui votaria perquè és de mal gust però estic convençut, perquè la coneixia molt bé, que diria que hem d’anar a votar i que l’independentisme ha de recuperar el somriure i continuar cap endavant amb la suma de tots”

Segueix-nos a Telegram:

  • Segueix iSabadell a Telegram clicant AQUÍ.
Segueix iSabadell a Telegram clicant al banner.
Foto portada: els candidats sabadellencs d’Esquerra Clara Palau, Juli Fernàndez i Quim Belmonte. Autor: J.d.A. 

Comments are closed.