Clara, Juli Fernàndez, Najat Driouch i Gabriel Fernàndez

Driouech (ERC): “Volem salut, educació i benestar”

La formació independentista Esquerra Republicana de Catalunya ha manifestat aquest dilluns en una atenció als mitjans que “Sabadell és una ciutat molt important per construir una república amb justícia social per a tothom”.

La candidata número 4 d’ERC per la demarcació de Barcelona, Najat Driouech, ha explicat que “l’estat del benestar ha de tenir com a pilars bàsics la distribució de la riquesa i posar la ciutadania al centre de totes les polítiques. Creiem que el benestar dels ciutadans és bàsic igual que la salut i la educació i hem d’aconseguir posar-lo al mateix nivell. Volem salut, educació i benestar”

“El model actual d’atenció a la gent gran no funciona i hem de decidir quin model volem d’envelliment al nostre país donant la millor resposta per aquest envelliment. Per aquesta raó proposem la llei catalana de Promoció de l’autonomia personal i de dependència i discapacitats, una llei que ha de posar la persona al centre sense oblidar-nos d’aquelles persones que han de tenir cura de les persones dependents”.

La candidata número 28 d’ERC per la demarcació de Barcelona, Clara Palau, ha subratllat que els drets socials els hem de treballar amb la gent gran LGTBi, ja que moltes vegades quan entres en una residència han de tornar a entrar a l’armari. Després de molts anys de lluita haver de retrocedir i renunciar a les vivències pròpies”.

L’exalcalde de Sabadell i el número 17 a la llista d’ERC per Barcelona, Juli Fernàndez, ha apuntat que “ERC hem liderat el pla estratègic de Serveis Socials, amb la idea que el puguem desenvolupar en la següent legislatura i que comptarà amb una inversió de més de 1.800 milions d’euros. Fernandez ha destacat “el dret a l’habitatge amb una proposta d’ERC de disposar d’un fons de 1.000 milions d’euros que permetin donar un impuls gegantí a un parc d’habitatge públic de lloguer per donar oportunitats de vida a diferents col·lectius del nostre país”.

El portaveu del Grup Municipal d’ERC a Sabadell, Gabriel Fernández, ha explicat que “Sabadell va ser pionera en tenir un pla estratègic d’acció social. I va tenir un lideratge clar en aquest aspecte, ara l’hem perdut i això no és una bona notícia. Volem que Sabadell sigui la capital de la prosperitat i dels drets socials”.

Foto portada: Clara Palau, Juli Fernàndez, Najat Driouech i Gabriel Fernàndez, aquest dilluns. Autor: David B. 

Comments are closed.