Foto portada. Gibert, en una atenció a mitjans. Autor: PSC.

Gibert (PSC): el “pacte anti-Illa” és “el pacte de la por”

Davant les portes del CAP Can Rull, Pol Gibert (PSC), ha reiterat un punt prioritari del seu programa electoral: “evitar les retallades als pediatres de la ciutat”; a més, aposten per una atenció primària de proximitat. Per altra banda, assegura que “els independentistes han creat un ‘pacte antiIlla‘”, segons ell un “pacte de la por” contra els socialistes.

El diputat i candidat de les llistes socialistes, Pol Gibert, posa el focus en el terreny de salut, aquesta ocasió ho ha fet en les retallades als pediatres “ja n’hi ha prou”, ha etzibat aquest matí a les portes del CAP. El candidat ha carregat contra el govern d’ERC qui, segons ell, estan retallant pediatries, i deixen molts CAPs sense aquests serveis que titlla “d’essencials” i “imprescindibles” per molts barris.

“Si nosaltres entréssim al govern, implantaríem l’acord de mínims, ofert públicament”, ha reivindicat el candidat. L’acord pretén reobrir el CAP del Poblenou, recuperar els pediatres, i acabar amb les retallades als centres d’atenció primària.

Gibert assegura que amb aquest acord, s’aconseguiria revertir la situació. Detalla que és un compromís, que va de la mà de les associacions de veïns i la ciutadania. “Acord que s’ha d’aprovar a través del diàleg”, ha manifestat.

Pacte AntiIlla

Per altra banda, el candidat exposa que en les darreres hores la unitat independentista ha creat un ‘Pacte AntiIlla‘, per por als resultats en les pròximes eleccions.

“El pacte antiIlla és un pacte de por al canvi, de por al futur. Hem vist que els independentistes volen demostrar que no hi ha cap més alternativa davant d’ells que votar a Salvador Illa en les pròximes eleccions. Porten a sobre una immobilització i una decadència des de fa deu anys i un exemple és la retallada dels pediatres a Sabadell”, manté.

A més, defineix a Illa com a “gran coneixedor del sector”, fet que beneficia a la ciutadania. Segons Gibert, Catalunya és la darrera comunitat autònoma en invertir en el sector de la sanitat. El candidat acaba emfatitzant la idea de la necessitat d’invertir recursos i evitar tota mena de retallades en l’atenció primària.

Més informació: 

Gibert (PSC): “Si Illa és president, la residència pública del Campoamor serà una prioritat”

Segueix-nos a Telegram:

  • Segueix iSabadell a Telegram clicant AQUÍ.
Foto portada: el diputat Pol Gibert, a les portes del CAP Can Rull. Autor: cedida.

Comments are closed.