Foto portada: Gibert i Farrés a la plaça de la Creu de Barberà. Autor: David B.

Gibert (PSC): “no acceptarem els vots de l’extrema dreta; ens volen posar a la presó”

Final de campanya del PSC a la plaça de la Creu de Barberà. Els socialistes es plantegen com l’única alternativa al “desgovern” independentista actual. “La gent està farta i vol un canvi”, diu el candidat Pol Gibert, qui afegeix que els socialistes no acceptaran els vots de l’extrema dreta (VOX) per arribar a la presidència. 

El diputat del PSC i aspirant al Parlament de nou, Pol Gibert, assegura que “després de 10 anys de decadència podem tenir un govern al capdavant dels problemes de la ciutat i també la comarca: les llistes d’espera, el consultori del Poblenou o l’oncopediatria”. “Tenim un deure moral a aconseguir el canvi”, insisteix Gibert per centrar el govern català en els problemes reals.

“La gent està farta i vol un canvi però els independentistes han volgut fer un pacte de la por”, assegura, vetant qualsevol tipus de suport o acord amb els socialistes. Gibert insisteix que la fórmula és fer un govern amb els comuns, com a Madrid o a Sabadell. “No acceptarem els vots de l’extrema dreta, que són gent que ens volen posar a la presó”, diu Gibert. Si a la seva proposta es pot afegir alguna formació més, la resposta caldrà trobar-la a partir de dilluns 15 de febrer, quan es coneguin els resultats.

Farrés “alguns tenen interès en no traslladar el missatge” que les eleccions són segures

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, assegura que les eleccions són importantíssimes “perquè hi hagi govern perquè portem més de 10 anys sense govern i les alcaldies ens trobem sols, cal que algú agafi el control del país en una situació complicada. No rebelo res si dic que l’única persona capacitada per acabar amb aquesta tensió és Salvador Illa”. Farrés insisteix que “votar és segur” malgrat que “alguns tenen interès en no voler traslladar aquest missatge”.

Segueix-nos a Telegram:

  • Segueix iSabadell a Telegram clicant AQUÍ.
Foto portada: Gibert i Farrés, a la plaça de la Creu de Barberà, aquest migdia. Autor: David B. 

Comments are closed.