Ana Beltrán i Esteban Gesa

Beltrán (PP): “no hi ha res més sagrat que la propietat privada”

El Partit Popular vol endurir la legislació catalana contra l’ocupació d’habitatges a Catalunya. Així ho han proposat aquest dimarts al monument al Teler, a l’inici de la Gran Via. La vicesecretària d’organització del PP, la navarresa Ana Beltrán, assegura que “no hi ha res més sagrat per una persona que la propietat privada”. Gesa assegura que Sabadell és capital dels okupes. 

En aquest sentit, els populars volen garantir que “l’ocupació il·legal porti un desallotjament dels ocupes en menys de 24 hores, amb una pena de presó d’un a quatre anys i que no es pugui empadronar”. Els dirigents del PP asseguren que la meitat d’ocupacions d’habitatges a Espanya es produeixen a Catalunya i que, dins de Catalunya, Sabadell és la segona població en més ocupació il·legal.

El president del PP a Sabadell, l’exregidor Esteban Gesa, assegura que Marta Farrés ha perdut l’oportunitat de redreçar Sabadell i no ha fet “absolutament res per acabar amb la xacra de l’ocupació” parlant de la ciutat com “el parc d’atraccions dels ocupes”.

“A zero ingressos, zero impostos”

En un altre ordre de coses, el PP considera que els sectors econòmics han estat abandonats pel govern català. Proposen ajudes directes de 50.000 milions i beneficis fiscals. “A zero ingressos, zero impostos”, diu Beltran. Així mateix creuen que els negocis de la restauració i l’hostaleria en general haurien de tenir rebaixes a l’IVA.

Foto portada: Ana Beltrán i Esteban Gesa. Autor: cedida.

Comments are closed.