Aquests són els sabadellencs a les llistes del cada cop més incert 14-F

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica aquest dimecres les llistes electorals dels partits polítics a les eleccions al Parlament convocades pel proper 14 de febrer. Els comicis estan convocats però cada cop és més incert que es puguin celebrar. En principi aquest divendres hi haurà decisió definitiva. El Govern planteja posposar-les tres mesos a la trobada entre els partits amb representació al Parlament. 

Una vintena llarga de sabadellencs estan inclosos a les llistes electorals dels principals partits que es presenten per la circumscripció de Barcelona al 14-F.

  • El candidat sabadellenc que va més endavant en les llistes és Xavier Pallicer, número 4 de la CUP. Els anticapitalistes tenen tot un grup sabadellenc a la seva candidatura: l’exalcalde Maties Serrant (12), Georgina Monge (19), David Rigola (24), Txus Merino (65), Oleguer Presas (74) i Joan Buades (82).
  • El vicepresident del Parlament Joan García serà el candidat número 5 de Cs. Anirà acompanyat per altres sabadellencs, com Sergio Salcedo (19), la regidora Laura Casado (20) i Laura Vílchez, fins ara diputada, que va en la posició 83 i no repetirà per motius personals.
  • El diputat i tinent d’alcaldessa a Sabadell Pol Gibert serà el número 9 del PSC.
  • L’exalcalde de Sabadell i actual delegant de la Generalitat a Barcelona Juli Fernàndez serà el número 17 d’ERC, acompanyant els sabadellencs Clara Palau (28), Quim Belmonte, del Jovent Republicà (41).
  • La portaveu municipal de Junts, Lourdes Ciuró, serà la candidata número 20 de Junts per CatalunyaAnthony Corey Sànchez en serà el 63 i Mercè Cantero la 74.
  • En Comú Podem tindrà un sabadellenc a les llistes. És l’exregidor Edu Navarro en el lloc 23.
  • L’exregidora del Partit Popular a Sabadell Cuca Santos serà la número 37 del PP, mentre que el president del PP a la ciutat i exportaveu municipal Esteban Gesa anirà de número 62.
  • També es presenta a les eleccions l’exportaveu municipal del PDeCatCarles Rossinyol (26), i Anna Solé (34). En aquest cas pel PDeCat.

A banda d’aquests partits se’n presenten d’altres com VOX, el PACMA, el Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), Primàries, el Front Nacional de Catalunya (FNC) o Escons en Blanc. 

Foto portada: Xavier Pellicert, Juli Fernàndez, Joan García i Pol Gibert.

Comments are closed.