Capdevila (ERC) destaca “l’ànima pime” dels republicans davant el món econòmic

Acte amb el món econòmic d’Esquerra Republicana al Gremi de Fabricants de Sabadell. El diputat al Congrés Joan Capdevila ha participat en un esmorzar (a porta tancada) amb el Consell de l’Economia Productiva, que aplega representants del teixit econòmic de la ciutat com el Consell Intersectorial d’Empreses (CIESC), la patronal Pimec i la Cambra de Comerç. Capdevila destaca “l’ànima pime” d’Esquerra.

El diputat des de l’any 2016 ha estat president de la comissió d’Indústria, Comerç i Turisme de la cambra baixa. Assegura, segons un comunicat divulgat pels republicans, que “els partits triomfen si s’assemblen al país que volen representar” i en aquest sentit destaca “l’ànima pime” dels republicans. Creu que hi ha hagut “petites victòries” pel que fa als autònoms o les empreses catalanes en els darrers temps. I creu que entre els reptes de futur hi ha la digitalització de les empreses, la fiscalitat i la millora de les infraestructures.




Capdevila ha estat acompanyat pel president del grup municipal, Juli Fernàndez, el portaveu municipal, Gabriel Fernàndez, i la portaveu adjunta Èlia Soriano.

Foto portada: Capdevila, al centre, amb membres d’ERC a l’esquerra i del Consell de l’Economia Productiva a la dreta. Autor: cedida.

Comments are closed.