Martínez, Garcia, Mena i Berlanga, aquest dissabte. Autor: cedida.

Mena (En Comú Podem) alerta d’un pacte entre PSOE i Ciutadans

El candidat d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, el sabadellenc Joan Mena, alerta contra una coalició entre el PSOE i Ciutadans per mobilitzar el vot favorable a En Comú Podem. “Ens juguem que no hi hagi un govern liderat per la dreta”, ha assegurat en un acte a Ca N’oriac de Sabadell en Comú. 

Mena tem que els socialistes tinguin com a pla preferent pactar amb els d’Albert Rivera perjudicant aspectes com “la immersió lingüística o les pensions” públiques. Les enquestes donen una amplia victòria socialista. En la majoria dels casos podrien governar amb Ciutadans, tot i que el partit taronja ha vetat els pactes amb el PSOE de Pedro Sánchez de totes totes.
La també candidata Ester Garcia assegura que En Comú Podem vol dignificar la Formació Professional i derogar el 3+2 universitari, ampliar el parc públic d’habitatge, reformar la llei d’Arrendaments  Urbans per controlar els preus del lloguer.

Les declaracions han tingut lloc en un acte organitzat per Sabadell en Comú a la plaça del Pi de Ca n’Oriac on també hi ha participat l’alcaldable Joan Berlanga i membres del seu equip com Alejandra Sandoval, Eva Guerra o Juan Manuel Martínez, qui ha presentat el col·lectiu Joves de Sabadell en Comú.

 

Foto portada: Mena, al mig, a Ca n’Oriac. Autor: cedida.