Ciuró (Junts per Sabadell): la ciutadania sabrà diferenciar entre el 28-A i el 26-M

Lourdes Ciuró (Junts per Sabadell) refuta que el resultat del 28-A sigui una enquesta per a les eleccions municipals. L’alcaldable defensa que els sabadellencs voten a consciència en cada una de les tres conteses.

La candidata a l’alcaldia de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, dissuadeix les expectatives per a les eleccions municipals que es reflecteixen en les que s’han celebrat aquest cap de setmana.
Per tant, que més de 32.000 veïns hagin votat al PSC en les eleccions generals no significa que també ho facin en les municipals.

“Sabadell sap el que li convé votar en cada ocasió i, per això, els resultats no coincidiran en les dues eleccions”, diu l’alcaldable.

El que sí que ha despertat certa preocupació a Ciuró i el seu equip és l’auge de l’extrema dreta. “Vox és tot el contrari al que necessitem. Hem d’evolucionar cap a una era de majors drets i llibertats”. En termes de democràcia, Ciuró lamenta que la Junta Electoral hagi deixat a Guanyem i Sabadell en Comú sense ratificació de les llistes. “Som partidaris de la pluralitat i el debat, per tant, esperem que puguin concursar”.

De cara al futur polític de Sabadell, el partit independentista aposta per arribar a acords i consensos entre totes les regidories. “Tot i tenir 16 forces polítiques, no totes tenen la capacitat de desencallar la ciutat” ha suggerit Ciuró. De la mateixa manera, ha insistit a fer eficaç el programa de la Gran Via per poder donar pas a “l’autèntica ciutat de barris”.

Foto portada: Lourdes Ciuró. Autor: M. Tornel.

Comments are closed.