Foto portada: Ciuró, a la dreta, amb Chacón al costat, i representants de PIMEC. Autor: J.d.A.

Ciuró vol alinear administració i sectors productius per despertar el Sabadell “latent”

La candidata de Junts per Sabadell a l’alcaldia, Lourdes Ciuróo, assegura que Sabadell ho té tot per recuperar el seu impuls econòmic i es compromet a alinear l’actuació municipal amb els actius de la ciutat si accedeix al govern municipal l’any que ve.

Ciuró sosté que ja fa 30 anys de l’últim gran projecte de ciutat, l’operació Eix Macià. Té idees per desenvolupar l’economia però encara no les vol fer públiques: “les anirem concretant”. Falta molt encara per les eleccions i la presentació del programa. La diputada al Congrés ha protagonitzat l’acte Made un Sabadell, realitzat a l’ESDi davant d’un centenar de persones, la majoria del teixit econòmic de la ciutat. Ha estat acompanyada per la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, qui considera que Ciuró seria la primera “comercial” de Sabadell al món si n’és l’alcaldessa.




Ciuró ha recordat l’esplendor industrial de Sabadell, que al seu parer ha quedat en l’essència de la ciutat, un “fabricat a Sabadell” que es mostrava amb orgull i que no s’ha perdut del tot al seu parer, ja que es manté “latent” a l’espera d’una administració que millori els engranatges entre els sectors

“Hem de ser al costat de tot aquell qui tingui una idea, treballar pel dia a dia, per la sostenibilitat, la qualitat de vida i amb visió de futur”, ha afegit.

 

Ciuró i Chacón han estat precedides pels testimonis de tres empresaris, Alícia Bosch, actual presidenta del Centre Metal·lúrgic, Joan Reixach, de Kidnelis, i Josep Rof.

Foto portada: Ciuró, a la dreta, amb Chacón al costat, i representants de PIMEC. Autor: J.d.A.

Comments are closed.