'Posant en valor la societat civil de Sabadell. Tots som Sabadell', per Núria Aymerich

Aquest dimecres, colofó al cicle ‘9 compromisos per Sabadell’ amb el debat d’alcaldables

Traca final al cicle 9 compromisos per Sabadell que han dut a terme una quarantena d’entitats de tot tipus per buscar compromisos factibles per al nou mandat. Aquest dimecres, a partir de les 18.30 hores i des de l’Auditori de Fira Sabadell els caps de llista dels principals partits duran a terme un nou debat electoral. 

En aquesta ocasió, el debat arriba amb el triple precedent de les sessions prèvies amb marcat protagonisme de les entitats. Així la primera es va dedicar als reptes territorials, la segona a les polítiques econòmiques i d’ocupació i la tercera a les polítiques socials i culturals. Ara serà el torn dels alcaldables que, amb més temps del que han disposat en les sessions anteriors, hauran de concretar les seves propostes en aquestes matèries.
Està prevista l’assistència dels principals alcaldables que han rebut les preguntes plantejades per les entitats organitzadores prèviament i també les han respost per escrit. Les respostes quedaran penjades a les pàgines webs de les entitats. La sessió serà moderada per l’editor de Diari de Sabadell, Marc Basté.

9 compromisos per Sabadell

El cicle ha estat organitzat per una quarantena d’entitats. Entre ells, patronals com el Gremi de Fabricants, el Centre Metal·lúrgic o Pimec, sindicats com CC.OO i UGT, la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell, acadèmiques com la UAB o l’ESDi, la Cambra de Comerç, institucions acadèmiques com la Fundació Bosch i Cardellach o mitjans de comunicació.

Tot sobre el cicle 9 compromisos per Sabadell. 

Foto portada: primera sessió del cicle. Autor: David B.