Henry Méndez

Dues festes, amb Henry Méndez i Ana Reverte, traca final a la campanya de 100% Sabadell

La candidatura liderada per Marisol Martínez tancarà la campanya tirant la casa per la finestra. Ho farà amb dos grans esdeveniments, un a la sala La diosa, a la Zona Hermètica, i un altre a la sala polivalent del Parc del Nord. 

Per un costat divendres a partir de les 18 hores i a la sala La Diosa, hi haurà actuacions de Team Maki, Keymass i Bonche, amb la gran traca final amb Henry Méndez. Conegudíssim artista dominicà resident a Sant Quirze que ha triomfat amb el reggaeton, pop i merengue. Sense anar més lluny, va fer les delícies de les pistes de ball fa algun temps amb El tiburón. 

Entrada lliure i voluntat de mostrar com es vol rellançar l’antiga Zona Hermètica com un espai de serveis per a la població jove, especialment universitària, amb llocs de lleure i serveis com una residència d’estudiants a prop de la UAB.

Però no es queda aquí la cosa, ja que a la sala polivalent del Parc del Nord es farà un segon festival, amb Mucca Failate, Yessia i Ana Reverte, sabadellenca i molt coneguda fa algunes dècades. 100% Sabadell vol convertir l’avinguda de Matadepera en un bouleverd amb prioritat per als vianants. Aquí en col·laboració amb Herny Méndez.

Amb aquests dos actes, 100% Sabadell vol deixar clar que la cultura, la música i tenir una ciutat viva seran claus de la seva acció de govern.

Foto portada: Méndez.