El PSC es proclama com l’única alternativa a l’actual quatripartit

Unes 500 persones, segons el PSC, han assistit aquest dissabte al matí a l’acte central de Marta Farrés, que s’ha celebrat a la Sala Polivalent del Nord. Els socialistes són optimistes de cara al 26-M i es presenten com l’única alternativa a l’actual quatripartit. 

Farrés ha estat acompanyada pel secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, el diputat i número 2 de la seva llista, Pol Gibert i la resta de la seva candidatura. L’alcaldable creu que l’actual govern no ha funcionat:

 

“Van generar una gran expectativa, però quatre anys després el dia a dia de Sabadell no funciona. El nostre dia a dia ha de funcionar. Què s’ha inaugurat aquests darrers anys? Les obres de l’ampliació dels Ferrocarrils, que és una obra dels socialistes i la reivindiquem com a nostra”. I ha afegit que “la ciutat és de tots els sabadellencs i les sabadellenques, que no ens divideixin. Volem continuar amb això? Amb un govern que no existeix? Que no trepitja els barris? Nosaltres no volem això, per això em presento per guanyar i perquè cal un canvi. Els socialistes som l’únic canvi possible a Sabadell”.

Per repetir la victòria socialista del 28 d’abril a les municipals, Farrés demana mobilització. “No volem una victòria per la mínima” sinó “contundent” tot i que no té cap por als pactes: “hem pactat quan teníem l’absoluta”, recorda. “Som els pactistes, i hem de crear aliances a Espanya, a Catalunya, a Sabadell. Volem comptar amb la gent que pensa diferent a nosaltres”.




La candidata s’ha compromès a defensar la ciutat davant les institucions catalanes o estatals i que treballarà per tothom: els que pensem com jo i els que pensem diferent perquè la ciutat és de tothom”. L’aspirant es compromet a mantenir el que funciona i rectificar quan s’equivoqui. L’acte ha acabat amb la presentació de la llista.  

Foto portada: Salvador Illa, Marta Farrés i Pol Gibert. Autor: David B.

Comments are closed.