Els regidors de Junts per Sabadell es votaran a si mateixos perquè “no hi ha majoria alternativa”

Els tres regidors de Junts per Sabadell votaran la seva alcaldable, Lourdes Ciuró, al ple d’investidura d’aquest dissabte. Així ho ha avançat Ciuró a aquest digital. Vist que no hi ha majoria alternativa i que Podemos votarà Farrés, “ens devem als nostres 9.006 votants i al nostre programa”, ha assenyalat Ciuró. 

Els tres regidors juntaires, Lourdes Ciuró, Francesc Baró i Quim Carné votaran la seva alcaldable aquest dissabte al ple d’investidura davant la impossibilitat d’un govern independentista que sumi.

“Vista la situació, nosaltres ens votarem a nosaltres. Ens devem als nostres 9.006 votants i al nostre programa. Molt poca gent podia dir que portava un programa electoral i un projecte de govern com el nostre. Intentarem implementar el nostre programa tant com puguem des de l’oposició”, ha assegurat a aquest digital.

Ciuró va signar un pacte per donar suport a l’alcaldable independentista més votat. “Estàvem oberts a fer-ho però el problema és que no sumem. O sumes 14 i fas una majoria alternativa o governa la força més votada. No hi ha hagut majoria alternativa doncs governarà la força més votada. Els nostres tres vots aniran a una llista compromesa amb el país, no cal dir-ho”.

L’alcaldable de Junts no creu que estigui incomplint el pacte segellat amb ERC, Primàries i patrocinat per l’Assemblea Nacional Catalana:

“No s’entendria votar algú que no pot ser alcalde. Per fer això jo hauria de ser d’Esquerra Republicana o si no haver anat junts des d’un bon començament. I ni sóc d’Esquerra Republicana ni vam anar junts des del primer moment. Al no haver-hi alternativa d’alcaldia republicana no puc fer un contracte d’adhesió al que proposa una força rival”, ha assegurat.

 

L’alcaldable de Junts per Sabadell és així la darrera candidata que fa públic el seu posicionament. Així Marta Farrés tindrà 11 suports i serà alcaldessa (10 del PSC i un de Podemos), el republicà Juli Fernàndez tindrà 10 vots (set d’ERC i tres de la Crida), Adrián Hernández de Ciutadans tindrà els seus tres vots i Lourdes Ciuró tindrà els tres vots del seu grup, Junts per Sabadell.

Foto portada: Ciuró, en una imatge d’arxiu. Autor: M.Tornel. 

Comments are closed.