ERC guanyaria les municipals, segons una enquesta del partit

Esquerra Republicana de Catalunya guanyarà les municipals a Sabadell, segons una enquesta encarregada pels republicans a l’empresa Opinòmetre que publica aquest dissabte Diari de Sabadell. El sondeig mostra un creixement de dos regidors dels republicans. Juli Fernàndez seria el favorit per ser el nou alcalde. 

Segons el sondeig, ERC tindrà sis regidors (dos més que ara), mentre que hi hauria tres partits amb quatre regidors: el PSC, que en perdria un, Ciutadans, que en guanyaria un, i la Crida, que mantindria els resultats del 2015.




Per contra, Unitat pel Canvi perdria un regidor, com també Junts per Sabadell, ja que ara CiU en té quatre. Guanyem i el PP entrarien al ple, tal com estan ara. Els de Marisol Martínez tindrien dos representants i Esteban Gesa seria l’únic regidor popular. Sent així, en certa manera ERC pujaria a costa dels desgats d’UpC i Junts per Sabadell, i Ciutadans ho faria a costa del PSC.

Fernàndez, el millor valorat

Segons la mateixa enquesta, Juli Fernàndez és el polític local millor valorat, amb 5,82 punts. Per sota hi serien Maties Serracant (5,42 sobre 10), Lourdes Ciuró (5,12 sobre 10) i Marta Farrés (4,91). El sondeig no preguntava sobre cap altre candidat.

Desconeixement general

Curiosament tres de cada quatre enquestats no saben qui és Maties Serracant, alcalde actual. Però el 84 per cent no saben qui és Farrés i gairebé nou de cada 10 no saben qui és Ciuró.

 

Comments are closed.