David Fernández

Fernández (CUP): “el que menys necessita Sabadell seria tornar al passat”

Acte central de campanya de la Crida per Sabadell a Fira Sabadell davant uns 500 assistents. El candidat a l’alcaldia, Maties Serracant, ha assegurat que “tenim la mateixa il·lusió que fa quatre anys” i sosté que són garantia de govern d’esquerres. En relació al PSC, l’exdiputat David Fernández recorda que “la corrupció no s’ubica en una persona i és obvi que a Sabadell la màfia fa molts anys que està calladeta però no ha desaparegut”. 

L’alcalde i candidat a l’alcaldia per la Crida, Maties Serracant, ha assegurat que “sortim a guanyar” i que tenen més de 800 propostes per seguir transformant Sabadell amb un govern que ha “picat pedra”. El projecte de la Crida és “el millor projecte i tenim la mateixa il·lusió que fa quatre anys”. La número 2, Nani Valero, assegura que hem posat les bases en aquests quatre anys i som la garantia d’un govern d’esquerres. Hem plantat cara a les elits i a les màfies. Hem assumit la responsabilitat de governar en temps difícils”.
L’exdiputat de la CUP al Parlament, David Fernández, ha assegurat que “no hi ha història sense conèixer la història” i “amb la corrupció encara no hem fet net i s’ha de llançar definitivament a la paperera de la història. El que menys necessita Sabadell seria tornar al passat, que està ple de tupinades. El pitjor que li podria passar a Sabadell. Hi ha una alternativa molt potent”. Fernández assegura que “la corrupció no s’ubica tot en una persona perquè els sistemes de poder són una cultura que acaba impregnant la institució. És obvi que a Sabadell la màfia fa molts anys que està calladeta però no ha desaparegut”. “Com costa i quant costa fer justícia, reparar i garantir que no es repetirà” ha repetit en relació a l’empresa SMATSA, investigada per la adjudicació del principal contracte municipal l’any 2012, encara judicialitzat. “Queda molta feina per fer”, ha assegurat.

Foto portada: David Fernández, durant la seva intervenció. Autor: J.d.A.