Iceta (PSC): “Sabadell té l’oportunitat de refer la història amb una altra Farrés”

Darrers esforços en campanya electoral. El PSC porta a Sabadell el seu màxim dirigent a Catalunya per donar suport a Marta Farrés en la cursa per l’alcaldia. Iceta ha estat al complex de gent gran de Sant Oleguer i assegura que “Sabadell té l’oportunitat de refer la història amb una altra Farrés”. 

La campanya ha tingut una certa polèmica entre partits per com de gran ha destacat el PSC el cognom de la seva alcaldable en els cartells electorals. Les paraules d’Iceta davant els assistents probablement abonaran més encara el vincle inexistent entre Antoni Farrés, alcalde entre 1979 i 1999, i Marta Farrés, que vol ser alcaldessa a partir del proper 15 de juny:

“Sabadell ha perdut pistonada. És una gran ciutat i havia estat la potència més gran en innovació, empreses, empenta i ganes i s’ha perdut el fil. Teniu l’oportunitat de refer la història amb una altra Farrés. Jo m’enrecordo de Toni Farrés. I allò era un alcaldón encara que no era del nostre partit. Ara tindrem una gran alcaldessa, una Farrés, preparada, amb experiència, equip i ganes. El que no hi ha hagut a l’Ajuntament, que ha estat governat per una macedònia i no saben cap a on volen anar”.

Iceta planteja les eleccions municipals en clau de segona volta als comicis a les Corts espanyoles del passat 28 d’abril:

“Vam tenir més de 32.000 vots el passat 28 d’abril a Sabadell i gràcies a aquesta victòria en part vam tenir una victòria a tota Espanya. I vam demostrar com s’han d’aturar les tres dretes: amb molta participació, concentrant el vot en els socialistes i seguint l’estela de la il·lusió que ens provoca Pedro Sánchez. Ara cal rematar la feina”.

 

Iceta assegura que els socialistes són garantia de dinamisme econòmic, polítiques socials i qualitat de l’espai urbà i seguretat. A més, aposta pel diàleg i que les institucions “siguin per tots”. El primer secretari del PSC alerta que un terç dels electors es decideixen els darrers dies o fins i tot minuts. “Cal molt apoderat i molt interventor perquè no ens facin jugades”.

Per la seva part, la candidata a l’alcaldia assegura que arriben al final de la campanya amb “energia, ganes i un gran equip: tot el que li ha faltat a l’actual govern”. Farrés sosté que han fet una campanya en positiu, “sense bronca” i insisteix que “l’únic vot possible pels qui creuen que el govern no funciona és el vot als socialistes”.

Foto portada: Miquel Iceta i Marta Farrés, aquest divendres. Autor: cedida. 

 

Comments are closed.