La cara visible del sector del taxi, número 4 de Podemos a Sabadell

El president d’Elite Taxi Sabadell, Magno Castillo, serà el número 4 de la llista electoral de Podemos a Sabadell. Finalment el partit lila anirà amb aquesta denominació als comicis municipals: Podemos. Castillo és la cara visible del sector del taxi a la ciutat, especialment en el darrer any quan s’han produit les vagues contra les llicències VTC, bàsicament Über i Cabify. 

La cap de llista i secretària general de Podem a Sabadell, Marta Morell, ha presentat els 17 primers noms de la llista. La número 2 ja se sabia. És Laura Rodríguez, del barri de la Concòrdia. El número 3 és Antonio Ontiveros, vinculat al moviment veïnal i a l’equip de Marta Morell des de fa mesos i actualment president de l’Associació de Veïns de l’Eixample. La novetat és l’independent Magno Castillo, president d’Elite Taxi a Sabadell, i número 4 de la llista.

“Elite Taxi és un exemple de lluita en defensa dels serveis públics, contra la precarietat laboral i contra la falsa economia col·laborativa d’Uber i Cabify, i els taxistes de Sabadell ens han donat molts exemples de sensibilitat social i de compromís amb el nostre municipi. Per a nosaltres és un gran orgull que Magno Castillo se sumi a la llista electoral de Podem a Sabadell”, ha assegurat Morell.

La número 5 serà Eulàlia Sánchez, també de la direcció local del partit lila. Entre la resta de candidats hi ha Álex Moya, de la Plataforma Diversitat Funcional de Sabadell i Comarca i del comité d’empresa del Parc Taulí; Teresa Burgos, activista dels Iaiofalutes de Sabadell; Jesús Andrés Pico, poeta i membre de “Poesia a Trenc d’Alba, la veu dels poetes” o Mohammed Itouli, activista del barri de Campoamor.

La llista té un 60 per cent de dones i un 40 per cent d’homes en les 10 primers posicions, i alternança entre homes i dones a la resta de la llista. “Apostem clarament per un ajuntament format per una majoria de dones, que ara mateix només representen el 26 per cent del ple”, manté Morell.

Foto portada: Magno Castillo. Autor: cedida. 

Comments are closed.