La Crida ofereix a Podem un tripartit d’esquerres amb ERC

La Crida recorre a Marta Morell i a Juli Fernàndez per configurar un govern liderat per Juli Fernàndez a partir del proper dissabte. Amb el suport d’ERC i Podem, Serracant confia que el nou govern d’esquerres foragiti la corrupció de la ciutat. Aquesta suma necessitaria però els suports de Junts per Sabadell que, segons aquesta oferta a Podem, quedaria fora de l’executiu.

El PSC i Podemos van presentar un acord divendres passat que garanteix l’alcaldia per a Marta Farrés com a llista més votada el passat 26-M malgrat no tenir majoria absoluta. La Crida per Sabadell intenta però trencar aquest acord amb una oferta de govern d’esquerres a tres bandes: ERC, Crida i Podemos, que sumaria 11 dels 14 regidors necessaris i, per tant, necessitaria del vot positiu de Junts per Sabadell.




Serracant defensa un tripartit d’esquerres per a Sabadell perquè “és l’única garantia de perseguir els corruptes i retribuir adequadament als polítics, a diferència dels sous de més de 70.000 euros dels governs Bustos-Marta Farrés”. La Crida confia amb els equips de Fernàndez i Morell per reconstruir la ciutat i evitar que torni el bustisme després d’un parèntesi de quatre anys.

Foto portada: Serracant, fa uns dies. Autor: David B. 

Comments are closed.