Foto portada: candidats de la llista Guanyem Sabadell. Autor: David B.

Martínez (Guanyem): “Sabadell ja no pot allargar més el temps de proves”

Guanyem Sabadell ha posat número, nom i cognom als candidats que es presenten a les municipals del 26 de maig. Marisol Martínez ha dictaminat que “Sabadell ja no pot allargar més el temps de proves, i s’ha de desenquistar ja”. La líder del partit defensa el seu equip com un “òrgan responsable i coherent” que desenvolupa “projectes factibles”, especialment enfocats al benestar animal i a la salut.

Guanyem ha presentat els primers onze candidats a les municipals aquest dimarts 23 d’abril al migdia. Marisol Martínez, Miquel Soler i Jordi Grané se situen al pòdium de l’equip. Tot i això, Martínez defineix a tot l’equip com “persones capacitades per gestionar un ajuntament, amb sentit comú i amb voluntat de superació”.

L’objectiu d’aquest partit és fer créixer el seu projecte a través de programes “reals, factibles i aplicables a la ciutat actual” . Amb aquesta proposta, Guanyem Sabadell critica els anys que el quatripartit ha utilitzat com un període experimental i d’aprenentatge i reivindica que és hora de passar a l’acció.
El número dos, Miquel Soler, ha expressat la preocupació que senten des de l’equip per les problemàtiques socials de la ciutat. Per això exigeixen major seguretat a la ciutat, sobretot durant la nit, i destaquen la seva proposta de garantir l’accés gratuït a la vacunació de tots els nadons de la ciutat. Cal matisar, però, que les vacunes que es finançarien públicament són: Bexsero, Totateq i Nimenrix.

Foto portada: candidats de la llista Guanyem Sabadell. Autor: David B.