Militants de Podem Sabadell

Militants de Podem dins dels comuns critiquen l’actitud “totalitària” de Morell

Un total de 20 militants pertanyents a diferents cercles de Podem Sabadell han signat un manifest en contra de l’actitud de la Secretària General de Podem Sabadell, Marta Morell, la qual qualifiquen de “prepotent, totalitària i antidemocràtica”. Asseguren que la millor decisió que podria haver pres Morell hauria estat presentar-se com a segona en la llista de l’alcaldable Joan Berlanga. 

Una vintena de militants de Podem a Sabadell han plasmat el seu rebuig a la decisió de l’actual secretària de Podem Sabadell, Marta Morell, de presentar-se en solitari a les eleccions municipals. El militant de Podem i membre del cercle de Can Rull, Juan Pedro Solano Rodríguez, ha explicat que des de diferents cercles li han demanat realitzar una assemblea conjunta i s’hi ha negat. “S’oposa a totes les nostres iniciatives”, lamenta el militant.

Solano explica que, juntament amb Morell, havien acordat anar junts a les eleccions sota el nom de Sabadell en Comú Podem. No obstant, la militància tenia clar que qui havia de ser cap de llista era Berlanga. Ella, segons explica Solano, s’hi oposava radicalment. “Ella deia que només ella havia de ser alcaldessa, i no escoltava a ningú”.

“Joan Berlanga, per experiència, té més saviesa, més capacitat. Morell no té preparació, no té res. Tindrà difícil governar Sabadell, però clar que ens farà mal”, explica Solano.

Morell, segons opinen els signants del manifest, no té capacitat per governar Sabadell. No obstant, temen el fet de que l’esquerra s’esquerdi de nou, en aquest cas, amb els vots que obtingui Morell. Entre els signants hi ha la regidora i número 2 de Sabadell en Comú Elena Hinojo.

Foto Portada: militants de Podem Sabadell. Autora: Irene Juárez