Gesa serà el cap de llista del PP

  • Gesa carregarà contra un govern que “ha posat la ciutat de genolls a la causa independentista”. 
  • La germana del regidor del PP assassinat per ETA a Viladecavalls s’incorpora al seu equip. 

El Comitè Electoral del Partit Popular de Catalunya ha ratificat Esteban Gesa com cap de llista dels conservadors a les properes municipals. Gesa presentarà el seu programa la setmana vinent en un acte a Can Puiggener. 

L’únic regidor actualment del PP es presenta a la reelecció amb diverses prioritats. Assegura que hi ha una “percepció d’inseguretat brutal” mentre que la mobilitat a la ciutat segueix sent un problema, la neteja i els manteniments són pocs i impostos com l’IBI o taxes com la de residus s’han incrementat aquest mandat.

“El meu missatge serà de ciutat: ja està bé de posar-se de genolls a la causa independentista. Recordarem com alguns partits del govern que no són independentistes també són corresponsables d’aquest problema i demanarem que l’Ajuntament se centri en exercir al màxim les seves competències”, ha dit a aquest digital.

El portaveu municipal del PP és regidor des de l’any 2011, i des del 2013 és el portaveu municipal del PP. Dos anys després va encapçalar la llista del PP, que va passar de tenir tres regidors a tenir-ne un. La setmana vinent, dimecres 23 de gener, presentarà les seves prioritats en un acte a Can Puiggener. Entre les incorporacions al seu equip, hi ha María Cano, germana del regidor del PP a Viladecavalls Francisco Cano Consuegra, assassinat per ETA l’any 2000.

Foto portada: Gesa, en una visita a Can Puiggener. Autor: David B. 

Comments are closed.