El PSC vol un nou complex per a la gent gran

El PSC vol construir un quart complex assistencial per a la gent gran. Després del primer de Sol i Padrís, el complex Alexandra, a Can Rull, i Parc Central, a la zona sud, els socialistes en volen fer un altre ara al nord i en concret al barri de la Roureda, prop del camp de futbol. Així ho ha expressat l’alcaldable, Marta Farrés, en una trobada amb col·lectius de gent gran. 

La gent gran té volum i en tindrà més cada cop, i representa un percentatge de població notable de Sabadell, amb necessitats creixents i una esperança de vida que no para de créixer. Per això Farrés considera que cal construir un nou centre assistencial que repeteixi el “model d’èxit” iniciat pels socialistes tres cops anteriorment. Farrés ho va proposar dilluns des del complex Alexandra:

“Aquest ha estat un equipament que funciona molt bé i que permet proporcionar un espai de qualitat perquè la gent gran pugui viure i envellir amb dignitat”, ha assegurat.

Farrés s’ha compromès també a recuperar les vacances de la gent gran tal i com les organitzaven els governs socialistes, però en coordinació amb les entitats, a obrir un servei de bar i restaurant al complex Alexandra i ha reclamar a la Generalitat l’ampliació de llits al Taulí i la residència per a la gent gran a la zona sud.

Foto portada: complex Alexandra. Autor: David B. 

Comments are closed.