Picabaralla amb VOX per una samarreta antifeixista

Picabaralla aquest diumenge al matí a l’Escola Industrial de Sabadell. L’alcaldable de VOX, Patricia Muñoz, s’ha queixat que dos membres de les meses electorals tenien símbols partidistes, en concret a les samarretes. Patricia Muñoz ha anat a votar a l’Escola Industrial, casualment poc després que ho fes el popular Esteban Gesa i pocs abans del republicà Juli Fernàndez acompanyat del diputat Gabriel Rufián.

S’ha trobat dos membres de les meses electorals amb samarretes que Muñoz ha considerat partidistes. Una posava el lema ‘Antifeixista sempre‘ i l’altra amb una estrella vermella i el puny tancat. Es dona la circumstància que la samarreta antifeixista la portava el membre del CDR de Sabadell Cesc Esteve, investigats per una acció de desboediència a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. En conversa amb Muñoz, Esteve deia que portar el missatge és de “demòcrata” i no partidista. Muñoz ha contestat que “en la mesa hay que ser igual“.




La picabaralla no ha anat a més. Muñoz ha posat els fets en consideració de la Junta Electoral. Després de deliberar, han fet que Esteve es tapés la samarreta amb una suadora per poder seguir amb normalitat.

El partit de Muñoz ha celebrat la decisió a la xarxa Twitter.

El candidat d’ERC a l’alcaldia, Juli Fernàndez, ha estat testimoni de l’incident i s’ha saludat amb Cesc Esteve de forma afectuosa. Preguntat pels mitjans, l’alcaldable ha assegurat que “jo mai em sentiria al·ludit i la immensa majoria de gent que no és feixista no se sent al·ludida. Qui se sent al·ludit deu ser perquè ho és i no els agrada que els demòcrates expressem el nostre rebuig al totalitarisme, que és el més habitual en les societats civilitzades”. ha assegurat.

Foto portada: Patricia Muñoz, segona per l’esquerra, i Cesc Esteve, a la dreta amb la samarreta en litigi. Autor: David B. 

Comments are closed.