Pintades contra Morell (Podemos) l’endemà de l’acord amb el PSC

L’endemà de signar-se el pacte entre el PSC i Podemos han aparegut pintades al barri de la Concòrdia, on resideix la futura regidora de Podemos, contra la seva persona i el partit. 

Les pintades, almenys dues, diuen ‘Morell els teus principis per un sou’ i ‘Podemos còmplice de corrupció’. Estan en murs propers a l’escola Font Rosella, al barri de la Concòrdia. Han aparegut aquest dissabte al matí, encara no 24 hores després de fer-se oficial un acord de govern entre els socialistes i Podemos a Sabadell que garanteix l’alcaldia per a Marta Farrés i l’entrada del govern a la regidora del partit lila. Un govern “d’esquerres i no independentista”, segons Farrés, que tanca de totes totes la possibilitat d’un govern encapçalat per Esquerra Republicana amb el suport de la Crida.

L'altra pintada. Autor: J.Asensio.
L’altra pintada. Autor: J.Asensio.

Morell no ha dit res en públic sobre les pintades. Sí ho ha fet des de Twitter Podem Sabadell, qualificant els fets “d’intimidació”.

Morell també ha compartit, com ha fet la futura alcaldessa Marta Farrés, un missatge del primer secretari del PSC, Pol Gibert, qui ha qualificat les pintades com de “linxament propi de mals perdedors”.


Foto portada: una de les pintades contra Morell. Autor: J.Asensio. 

Comments are closed.