Podem vol que la llista dels ‘comuns’ a les municipals s’esculli en un únic procés de primàries

Llum verda de Podem Catalunya a la confluència entre la formació lila a Sabadell i Catalunya en Comú. Segons ha anunciat la secretària general de Podem a Sabadell, Marta Morell, volen que la llista de la confluència es facin en un únic procés de primàries, defugint les quotes de partits. Si no és així, ells celebraran primàries per decidir els seus candidats.

Podem Sabadell ha reinaugurat el seu tercer cercle, ara a Ca n’Oriac, dins la política avançada per la nova secretària general, que aspira a tenir un cercle per districte. Ara n’hi ha el de Ca n’Oriac, el de la Concòrdia i el cercle Sabadell Decano.

Morell ha aprofitat la reactivació del cercle de Ca n’Oriac per fer públic que ja té llum verda del Consell Ciutadà Autònomic per anar a les municipals en confluència amb Catalunya en Comú. El nom serà En Comú Podem i, tot i que militants de Podem formen part de l’espai dels ‘comuns’, Morell manté que la confluència formalment serà una coalició entre Catalunya en Comú i Podem. “Només contemplem aquesta denominació”, diu Morell, que té coll avall aquest punt que s’haurà d’aprovar el proper 4 d’octubre a la coordinadora dels ‘comuns’ a Sabadell.




Per altra part, Morell demana que la llista que la confluència presentarà a les municipals de 2019 es faci per un únic procés de primàries. Per tant, es defugirien les tradicionals quotes de partits. Si no és possible, manté que ells sí escolliran per aquest mètode els seus candidats.

Foto portada: Morell, en una imatge recent. Autor: David B. 

Comments are closed.