Últim intent de Fernàndez per buscar la complicitat de Podem

A 48 hores de la investidura, Esquerra apel·la de nou a Podem, que té un acord signat amb el PSC, i Junts per Sabadell, per investir Juli Fernàndez com a alcalde de Sabadell. Passi el que passi amb Podemos, demanen els tres vots de Lourdes Ciuró i, per l’altra, deixen la porta oberta a Morell perquè recapaciti i se sumi a la proposta republicana.

Esquerra vol reunir els vots de Podem, Junts i la Crida per la candidatura d’aquest dissabte. Juli Fernàndez recorre a aquests tres partits perquè són els equips amb qui “comparteixen un projecte de govern honest, progressista i republicà”. La formació independentista ha lamentat que Morell anunciés un pacte de govern amb Farrés, ja que “el PSC a l’alcaldia no beneficiarà a la ciutat ni a Podem”. Fernàndez argumenta que els socialistes eviten parlar del cas Mercuri perquè eren ells qui estaven al govern en aquell llavors”.




Per això ERC mantindrà la porta oberta a Podem fins a últim moment perquè l’equip lila renunciï al pacte amb els socialistes. La proposta de Fernàndez, diu l’alcaldable, és la clau per complir l’acord de l’assemblea  i aconseguir un govern amb valors d’esquerres.

Foto portada: Juli Fernàndez i Marta Farrés, al debat electoral celebrat a Can Rull. Autor: J.Peláez. 

Comments are closed.