Serracant i Hernández. Autor: J.Peláez.

[Vídeo] Mira aquí el debat decisiu de les eleccions a Sabadell

Aquest dijous 23 de maig s’ha celebrat des del centre cívic de Can Rull el debat decisiu d’aquestes eleccions municipals. Podeu comentar les vostres impressions amb l’etiqueta #DebatSBD19. Moderat pel periodista de Rac1 Xavi Bundó, el debat està organitzat per iSabadell, Mola TV, Nació Sabadell i Ràdio Sabadell. Podeu veure el debat en televisió convencional a través de Mola TV i també amb aquesta emissió en directe.

La sala d’actes del centre cívic s’ha quedat petita i davant l’expectació ha calgut habilitar una segona sala de l’equipament perquè tothom pogués veure el debat des del centre cívic. En total, unes 250 persones han seguit en viu el debat entre els vuit alcaldables. Moltes més ho han fet a través dels mitjans organitzadors.  
Des del centre cívic de Can Rull, els principals candidats a l’alcaldia han exposat les seves propostes en quant a ciutat, al paper que ha de tenir el consistori en el procés i finalment sobre els futurs pactes. Han participat Marta Farrés pel PSC, Joan Berlanga per Sabadell en Comú, Juli Fernàndez per Esquerra Republicana, Maties Serracant per la Crida, Lourdes Ciuró per Junts per Sabadell, Adrián Hernández per Ciutadans, Marisol Martínez per 100% Sabadell i finalment Esteban Gesa pel PP. Podeu comentar les vostres impressions sobre el debat amb aquesta etiqueta a Twitter: #DebatSBD19.


Foto portada: el candidat de Ciutadans recordant els casos de corrupció del PSC, en un dels moments més destacats del debat. Autor: J.Peláez.