Xavi Bundó moderarà el debat decisiu de les municipals

El periodista sabadellenc Xavi Bundó serà l’encarregat de moderar el debat decisiu de les eleccions municipals de Sabadell. El presentador del programa líder del cap de setmana, Via Lliure, a RAC1, repartirà joc entre els diferents candidats en aquesta proposta conjunta que organitzen els principals mitjans de comunicació de Sabadell.

Es tracta d’iSabadell, Mola TV, NacióSabadell i Ràdio Sabadell, que retransmetran en directe el proper 23 de maig el cara a cara entre els candidats a l’alcaldia de la capital vallesana que actualment tenen representació al ple municipal a poc més de 24 hores perquè acabi la campanya electoral.

Qui participarà al debat?

Marta Farrés (PSC), Joan Berlanga (Sabadell en Comú), Juli Fernàndez (ERC), Maties Serracant (Crida per Sabadell), Lourdes Ciuró (Junts per Sabadell), Adrián Hernández (Ciutadans), Marisol Martínez (100% Sabadell) i Esteban Gesa (PP) posaran sobre la taula les seves propostes per al proper mandat.

On i quan?

L’esdeveniment es durà a terme al Centre Cívic de Can Rull, on unes 200 persones podran seguir en viu el debat des del mateix centre cívic, on s’habilitarà l’auditori per acollir aquells ciutadans que vulguin ser presents a l’acte. El debat començarà a les 19 hores i en els propers dies es donarà més informació.

Xavi Bundó

Xavi Bundó (Sabadell, 1984) va iniciar-se a ràdios locals vallesanes, entre elles Ràdio Sabadell. A RAC1, ha format part de l’equip d’El Món a RAC1 i actualment dirigeix i presenta el programa líder dels matins del cap de setmana, Via Lliure.

Més info: ‘Els principals mitjans de Sabadell organitzaran el debat decisiu‘. 

Foto portada: Xavi Budnó. Autor: cedida. 

Comments are closed.