Foto portada: els reis Mags abocant carbó a la porta de la seu del PSC. Autor: David B.

Els ‘reis del Tallaret’ porten carbó al PSC

Els membres del casal El Tallaret de la Creu Alta han convocat aquest dimecres una marxa des de la plaça de l’Imperial fins la seu del PSC del carrer Latorre, per escenificar l’enuig de l’aturada de la cessió de Can Balsach després de la denúncia interposada per Josep Ayuso.

A ritme de batucada, ha començat passades les 7 de la tarda una marxa amb torxes, que ha sortit de la plaça de l’Imperial i ha arribat a la seu del Partit dels Socialistes a Sabadell. Primer una funcionària, Maite Morao, i després Ayuso van denunciar la cessió d’un local abandonat a la Creu Alta a aquest conjunt d’entitats que conforme el casal El Tallaret.

Un cop ha arribat la cercavila davant la seu del PSC, s’ha aturat la comitiva per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar, que han portat sacs de carbó als integrants del partit i en especial al seu portaveu, Josep Ayuso. En el seu parlament Gaspar ha explicat que han portat carbó “als nois i noies del PSC. El que us heu guanyat al llarg de tot un any. La veritat és que no heu estat gaire bons minyons”.

Primer semblava que us deixàveu portar per les males influències del Manuel, però no, resulta que quan podríeu haver canviat vau escollir un líder que ens ha portat de corcoll. El Josep va dir que tots els membres del PSC estaven d’acord amb la denúncia i resulta que ni en Carles (Bosch) ni el Lluís (Monge) no ho sabien”.

Els membres del Tallaret, a través del rei Gaspar han manifestat “que el PSC ha dit moltes mentides, deieu que estàveu a favor del Tallaret i escriuen una denúncia on diu que això del Tallaret no és d’interès públic”.

Intervenció del 'rei Melcior', davant la seu socialista. Autor: David B.
Intervenció del ‘rei Melcior’, davant la seu socialista. Autor: David B.

Gaspar ha conclòs la seva intervenció dient que “no us podem felicitar per res que heu fet aquest any a Sabadell, més aviat el contrari” i ha deixat anar el desig que els tres regidors socialistes “Josep [Ayuso], Ana [Carrasco] i Cristian [Sánchez] i els militants del PSC, tingueu un 2017 més lúcid, més tranquil i que us ocupeu dels assumptes més importants de la ciutat i no gasteu el temps que us paguen els sabadellencs i sabadellenques a posar pals a les rodes i a veure si l’any que ve us podem portar un regal ben bonic”.

La concentració s’ha acabat abocant els sacs de carbó davant la porta del PSC a Sabadell, al carrer Latorre.

Foto portada: els reis Mags abocant carbó a la porta de la seu del PSC. Autor: David B.

Comments are closed.