ERC: el govern Farrés viu en una constant improvisació

El principal grup municipal de l’oposició, Esquerra Republicana, acusa el govern municipal de donar tombs. El conflicte, aquest cop, neix arrel de la moció presentada per Podemos, sobre el problema dels barracons a la ciutat, i en què el PSC no constava com a proposant. Per Esquerra, la solució final a la moció és una altra prova de la constant “improvisació” del govern.

Durant l’última sessió plenària celebrada a l’Ajuntament de Sabadell es va aprovar, per unanimitat però amb un gran guirigai polític, la moció que reclamava que la Generalitat mogués fitxa amb el problema dels barracons a la ciutat. Això sí, la votació no va estar exempta de conflicte (més info: ‘Desgavell polític, però unanimitat, en la moció contra els barracons‘). La moció venia de la mà de Podem però, poc abans del ple, el PSC s’hi sumava com a proposant.




Tots els grups polítics denunciaren aquesta situació, i ara, Esquerra demana una còpia de l’acta de la Junta de Portaveus del 26 de setembre, per demostrar que el PSC “no constava prèviament en la moció ni en l’ordre del dia”. Per al portaveu del principal grup de l’oposició, Gabriel Fernàndez, aquests fets proven que el govern PSC-Podem no deixa d’actuar de manera “improvisada”. A més, els republicans sostenen que el punt que es va afegir a la moció era literalment proposta seva. Una proposta que el partit lila estava rebutjant fins poc abans del ple, però que va desencallar l’enrenou.

Foto portada: regidors d’ERC, el darrer ple. Autor: David B.

Comments are closed.