ERC i Cs demanaran al ple la construcció d’un nou ‘skatepark’ al parc Catalunya

El principal grup de l’oposició, Esquerra Republicana (ERC), portarà una moció al proper ple municipal en que demanen la renovació de l’actual o la construcció d’un nou skatepark. Denuncien, juntament amb la organització ciutadana Skatepark Sabadell, que l’estat del parc és “deplorable” i que, a conseqüència, ja hi ha hagut alguns accidents. Ciutadans s’ha afegit a la moció com a coproposant. 

Esquerra Republicana de Sabadell (ERC) ha recollit les reivindicacions de la plataforma Skatepark Sabadell, que denuncien el mal estat de l’skate del Parc Catalunya. Per això, presentaran una moció al proper ple municipal demanant la construcció d’un nou parc o la renovació de l’actual. També demanen incloure alguns elements com un bowl i un skate plaza per poder practicar altres disciplines.

Skate Parc. Autor: David B.
Els representants d’ERC i el grup SkatePark Sabadell. Autor: David B.

La regidora d’Esquerra i del Jovent Republicà a l’Ajuntament de Sabadell, Glòria Llobet, ha destacat que aquest espai “és necessari” i que no es pot permetre “que se’ns expulsi de l’espai públic”. A més, lamenta que els joves hagin de marxar de Sabadell per practicar aquests tipus d’esports.

D’altra banda, el representant de la plataforma Skatepark Sabadell, Valen Garrido, assegura que el parc està ple de desperfectes, “des de cargols que sobresurten, xapes aixafades, i no hi ha gairebé papereres”. A més, lamenta que ja hi ha hagut caigudes i talls greus. Per això demanen una renovació que inclogui la construcció d’un skatepark nou, “segur apte per totes les modalitats i edats” i “fet per una empresa especialitzada”.

ERC i Cs, de la mà en aquesta moció

El grup municipal de Ciutadans també havia criticat l’estat del parc i ara s’ha afegit a la moció com a coproposant.

Foto portada: un noi a l’skate Parc. Autor: David B.

Comments are closed.