Esquerra, Junts i Crida: “no callem, no ens rendirem; res acaba aquí”

Els tres partits municipals independentistes, Junts per Sabadell, Crida per Sabadell i Esquerra Republicana de Sabadell, uneixen forces per denunciar el dictamen de la sentència del Tribunal Suprem. Han redactat un manifest de forma conjunta, en què valoren que “les condemnes no tenen cap fonament jurídic”, que corresponen a una “venjança de l’Estat” i en demanen l’amnistia. 

Junts per Sabadell, la Crida per Sabadell i Esquerra Republicana de Sabadell s’han unit per denunciar el dictamen de la sentència del procés, que s’ha fet públic aquest matí, dia 14 d’octubre. Demanen l’amnistia pels 12 presos condemnats i asseguren que les condemnes “no tenen cap fonament jurídic”. Segons els portaveus, el dictamen respon a una “persecució política”.

Tant la Lourdes Ciuró, portaveu de Junts, com la Nani Valero, de la Crida, com el Gabriel Fernàndez, d’ERC, han convergit en dir que el contingut de la sentència no només hauria de preocupar a les persones d’idees independentistes, sinó que “també hauria d’inquietar als demòcrates”. Asseguren que avui s’ha condemnat també “als més de dos milions de persones que van participar en el referèndum”. Amb tot, asseguren que ara és moment de continuar forts.

“Cap intent de venjança, cap intent d’escarment ens aturaran. No callem. No ens rendirem. Res s’acaba avui”, conclouen els líders independentistes municipals.

Per últim, han animat a la ciutadania de Sabadell a participar en les activitats programades per protestar. Concretament, insten a la ciutadania a manifestar-se a les 20 hores a la plaça Sant Roc.

Foto portada: regidors independentistes, aquesta tarda. Autor: David B. 

Comments are closed.