Esteban Gesa - PP

Gesa (PP): “l’equip de govern està enganyant els veïns de Sabadell”

L’equip de govern planteja unes taxes que, per al Partit Popular, no són “ni les ordenances ni les taxes que necessita la ciutat de Sabadell” i han anunciat que “hi votaran en contra”.

Pel que fa al Impost de Bens Immobles (IBI), els populars estan d’acord en la congelació de la taxa residencial, la industrial i la baixada d’un 20 per cent per a l’IBI dels recintes culturals, d’esports, sanitat i beneficència.

El portaveu del grup municipal del Partit Popular, Esteban Gesa, ha manifestat que “ja que baixen l’IBI d’alguns sectors, podrien haver baixat l’IBI residencial, que és el que paguem tots els veïns de Sabadell. D’altra banda, pugen els trams de l’IBI d’obres urbanisme, comerç i hostaleria un 1,85 per cent, un augment molt negatiu per a la ciutat i que a més té un impacte de poc més de 2.000 euros”. Pel que fa als residus, Gesa ha apuntat que “l’equip de govern està enganyant a cadascun dels veïns de la ciutat”:

Asseguren congelar la taxa de l’IBI, però en canvi apugen un 5 per cent la taxa de residus pels veïns i un 25 per cent la dels negocis. Aquest augment ens sembla absolutament impresentable i una autèntica barbaritat”.

D’altra banda, el portaveu del Partit Popular ha demanat que es “baixi d’una vegada l’impost de circulació, ja que es troba en el punt màxim que permet la llei”.

“Espectacle lamentable”

Esteban Gesa ha qualificat “d’espectacle lamentable” el fet que l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, hagués anat el passat dimecres a Badalona “a fer de palmero d’uns senyors que el que pretenen és no complir la llei”.

Li diria al senyor Fernàndez, què li semblaria a ell si els grups de l’oposició diguéssim als veïns de la ciutat de Sabadell, que quan els arribés l’IBI o la taxa de residus, trenquessin les notificacions municipals a la seva cara”, ha apuntat Gesa.

El portaveu dels populars ha demanat a l’alcalde “que deixi d’enganyar als ciutadans. Que s’ocupi dels problemes reals dels veïns. Que deixi de fer de palmero amb uns radicals, que ell mateix els té ficats al seu govern, i que governi d’una vegada pel bé de tots els sabadellencs. Sembla que l’alcalde no sigui ell”. D’altra banda, Gesa ha aconsellat a Fernàndez que “no es deixi influenciar de forma nefasta pels radicals que té ficats al seu Ajuntament”.

Foto portada: Esteban Gesa,  aquest divendres. Autor: David B.

One Comment