Foto portada: la façana del nou local, al carrer Puigmal de Ca n'Oriac. Autor: EUiA / cedida.

EUiA estrena local a Ca n’Oriac

Després d’uns anys amb diversos locals al Centre (al carrer de Les Valls primer i Josep Renom després) i uns mesos sense espai de reunions, Esquerra Unida i Alternativa torna a tenir seu a Sabadell. Està situada al barri de Ca n’Oriac, al carrer de Puigmajor, i l’han inaugurat aquest dissabte.

Segons fonts del partit, una vuitantena de persones han assistit a la inauguració, entre elles, el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, el diputat d’En comú Podem al Congrés Joan Mena i representants de diverses formacions progressistes de la ciutat, com Esquerra, Crida, Podem o ICV. A més, hi ha hagut presència de sindicats com Comissions Obreres i de col·lectius com els Iaioflautes.

L’acte ha tingut la intervenció de l’actual coordinadora local, Tere Ibáñez, que ha obert el local a les entitats de la zona nord de Sabadell. També ha parlat Nuet. S’han entregat els nous carnets i ha tancat l’acte l’exregidor i activista veïnal Francisco Morales. “Un exemple de la continuïtat en la lluita per afavorir les condicions de vida de les classes populars de Sabadell”, asseguren des d’EUiA. L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), ha estat present al final de l’acte, com part de l’executiu local, especialment dels regidors d’Unitat pel Canvi (Joan Berlanga, Edu Navarro, Ramón Vidal). EUiA va donar suport a UpC en les darreres municipals malgrat que una part de militants i dirigents van marxar a Guanyem Sabadell, una plataforma liderada per l’exportaveu d’EUiA a l’Ajuntament, Marisol Martínez.

Foto portada: la façana del nou local, al carrer Puigmajor de Ca n’Oriac. Autor: EUiA / cedida. 

 

One Comment