Farrés, amb la vicepresidenta Calvo: “davant del dubte, primer Sabadell”

  • La vicepresidenta del govern central dóna suport a Marta Farrés davant 400 persones. 
  • L’alcaldable socialista insisteix que “el Taulí no es toca” i convida a marxar qui faci política local com a moneda de canvi. 

Suport de la vicepresidenta del govern central, Carmen Calvo, a la socialista Marta Farrés en el seu assalt a l’alcaldia de Sabadell. Unes 400 persones han seguit l’acte celebrat a Fira Sabadell. Farrés s’ha compromès a donar prioritat a Sabadell davant del dubte si és investida alcaldessa. 

Farrés defineix l’actual govern de la ciutat com el de la “gran decepció”. “Només ha mirat el que passava a la Generalitat. Jo no em presento a la Generalitat ni al govern central. Em presento per ser alcaldessa i donarem prioritat a Sabadell. Si algú vol fer política pensant en altres coses, que marxi i ens deixi en pau. Sabadell no serà moneda de canvi d’altres coses”, ha seguit.

En relació al tancament d’oncologia pediàtrica, insisteix que “el Taulí no es toca” i diu que amb ella a l’alcaldia “davant el dubte, primer Sabadell. És el que farem: estar al costat de la gent”, presentant-se com la garantia de tenir polítiques socials.

Calvo, durant la seva intervenció. Autor: R.Benet.
Calvo, durant la seva intervenció. Autor: R.Benet.

“Vull ser la primera dona alcaldessa de la ciutat. Ara és el moment de les dones i ens toca a nosaltres”, ha assegurat Farrés. “Em dedico a la política per tenir un món millor i fer-ho des de la ciutats hi ajudarà, des del nostre grau de responsabilitat”, ha seguit.

Calvo: “els valors socialistes són imbatibles”

“Les idees socialistes continuen sent imbatibles: ningú és millor que ningú. Llibertat però acompanyada com a pas previ d’igualtat. El col·lectiu importa i molt i el segle XXI serà de qui gestioni la diversitat”, ha pronunciat Calvo, en el seu torn. La vicepresident del govern central  ha pronunciat un discurs més aviat teòric sobre les idees socialistes i la seva vigència, mantenint que “el feminisme és una pota del socialisme del segle XXI. Marta, serà alcaldessa per socialista i feminista”.

Intervenció de Farrés. Autor: R.Benet.
Intervenció de Farrés. Autor: R.Benet.

Igualtat, feminista, fraternitat i, en clau territorial, solidaritat i diàleg: “la llei ens obliga a tots però la capacitat de dialogar la tenim nosaltres”. Com se sortirà de l’atzucac actual? “Mantindrem la convivència. Hi un projecte que val la pena dins d’Europa: seguir mantenint l’equilibri territorial des de la igualtat entre persones perquè quan algú sent que és superior a algú, mai entèn que el de davant és igual a ell”, ha seguit.

Iceta: “farem una campanya com fa temps no es recorda a Sabadell”

Farrés i Calvo han estat acompanyades del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, entre altres dirigents. “Sabadell es mereix tenir un nou Farrés a l’alcaldia. Sabadell ha d’estar més amunt i farem una campanya com fa temps que no es recorda”, ha avançat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Unes 400 persones han seguit l’acte de Farrés, Calvo i Iceta a Fira Sabadell, acabat amb una paella.

Foto portada: Calvo i Farrés, aquest dissabte. Autor: R.Benet. 

Comments are closed.