Farrés (PSC): que l’Ajuntament es mulli d’una vegada per connectar la Ronda Oest i Castellar

La candidata del PSC a l’alcaldia vol connectar la Ronda Oest amb la carretera de Castellar per l’avinguda de les Palmeres, com hi ha una reserva urbanística des de fa anys. Farrés vol desbloquejar aquesta connexió per buidar la Gran Via. Demana a l’ajuntament de Sabadell que es mulli d’una vegada. Castellar apreta en la mateixa direcció, com fa el propi govern castellarenc o el teixit econòmic. 

El govern sabadellenc “no s’ha posicionat i és gravíssim”, considera Farrés, ja que la connexió entre la Ronda Oest i la carretera de Castellar és reivindicada des de fa anys, treure trànsit a la Gran Via i milloraria la mobilitat interurbana i la competitivitat econòmica de la zona.

El diputat al Congrés Jose Zaragoza ha acompanyat Farrés per defensar la proposta de pressupostos del govern central. Zaragoza defensa els comptes com a socials, ja que beneficiaran els pensionistes o els que cobren el salari mínim entre altres.




Zaragoza i Farrés celebren que els comptes prevegin els estudis del Quart Cinturó, la inversió prevista a l’aeroport de Sabadell, la construcció del bypass ferroviari a Barberà del Vallès, prop del centre comercial Baricentro i que hauria de permetre enllaçar la línia R4 i la R8.

Per la seva part, Zaragoza emplaça als partits independentistes a donar suport al projecte de pressupostos: “hauran d’escollir entre la seva estratègia de partit o les polítiques que beneficien als catalans”.

Foto portada: Zaragoza i Farrés, a l’Ajuntament. Autor: M. Tornel. 

Comments are closed.