Juli Fernàndez. Autor: David B.

Fernàndez (ERC): no té cap sentit que el BS continuï portant el nom de Sabadell

El portaveu municipal d’Esquerra a l’Ajuntament, tinent d’alcalde i exalcalde Juli Fernàndez considera que “no té cap sentit que un banc globalitzat, deslocalitzat i desarrelat segueix portant el nom de Sabadell”. Tot plegat el mateix dia que s’ha aprovat el canvi de domicili social. El BS el tindrà ara a Alacant.

El canvi de domicili social es produeix quatre dies després del referèndum unilateral d’independència sense que es pugui descartar que es faci a les portes de la declaració unilateral d’independència de Catalunya. El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, havia avisat sovint que canviarien la seu social si Catalunya s’independitzava, però els esdeveniments s’han avançat, després de fortes caigudes a la borsa i algunes retirades de dipòsits, que no han estat quantificades. L’exalcalde Juli Fernàndez ha esclatat contra la decisió del BS a través de Twitter.

I ha seguit:  

Així Fernàndez considera un sensesentit que l’entitat financera “globalitzada, deslocalitzada i desarrelada” porti el nom de la ciutat. En alguns dels comentaris que segueixen a la seva piulada, alguns asseguren que mantenir el nom de Sabadell donarà visibilitat a la ciutat. Altres, però, donen suport al regidor republicà.

Qui també ha reaccionat ha estat el portaveu municipal del PP, tot ironitzant. Per a  Gesa, Fernàndez ha tingut una idea “brillant”.

Per la seva part, el PSC ha demanat a l’executiu municipal tot el que estigui en la seva mà per evitar el canvi de domicili o, si més no, minimitzar els efectes que pugui tenir. “És una molt mala notícia”, assegura el primer secretari del PSC local, Pol Gibert.

Foto portada: Fernàndez, fa uns mesos. Autor: David B. 

Comments are closed.