Forcadell entra a Wad-Ras aclamada per unes 200 persones

L’expresidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell ha entrat a la presó de dones Wad-Ras (Barcelona) a les 20.55 hores d’aquest divendres, després que el Tribunal Suprem li hagi revocat el tercer grau aquest mateix divendres. Unes 200 persones s’ha concentrat a l’indret per donar-li suport.

Forcadell ha arribat davant la presó cap a dos quarts de nou, acompanyada pel seu marit, i al costat del vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, i del president del Parlament, Roger Torrent. També hi havia la portaveu d’ERC al Parlament Marta Vilalta, i el cap del grup municipal de Barcelona, Ernest Maragall, a més del president del PDECat, David Bonvehí. Abans d’entrar Forcadell ha adreçat un missatge als concentrats: “Mai us agrairem prou el suport, sabem que persistireu, us estimo”. A la concentració també hi ha hagut el vicepresident del Parlament, Josep Costa, de Junts per Catalunya, i Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC.

Quan ha arribat Forcadell al costat dels màxims dirigents d’ERC, els concentrats han cridat consignes en contra del partit per haver aprovat els pressupostos. Després del parlament breu, l’expresidenta del Parlament s’ha adreçat a la presó i just a la porta ha tornat a girar el cap per acomiadar-se dels concentrats.

Foto portada: Forcadell, poc abans d’entrar a la presó de dones. Autor: ACN. 

Comments are closed.