El secretari d’Estat: “tinc interès en què Sabadell es converteixi en una ciutat líder en la revolució digital”

L’equip de govern municipal de la ciutat de Sabadell s’ha reunit amb el Secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital, Francisco Polo, per debatre sobre la importància d’implantar les tecnologies 4.0 a la ciutat. L’alcaldessa, Marta Farrés, destaca la necessitat de “no convertir Sabadell en una ciutat dormitori”, i Polo assegura que Sabadell “es podrà beneficiar de molts programes”. 

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, no contempla que Sabadell esdevingui “una ciutat dormitori”, sinó que sigui capaç de donar “oportunitats a les ciutats que estan, però també a aquelles que es volen desenvolupar”. La reunió que s’ha celebrat avui entre l’equip del govern municipal i el Secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital, Francisco Polo, ha girat al voltant d’aquesta idea. Polo assegura que “el Vallès Occidental és una de les comarques més desenvolupades de Catalunya i d’Espanya”, i destaca el paper de Sabadell. “Tinc molt d’interès en què Sabadell es converteixi en una ciutat líder la nova revolució digital”, afirma el secretari. I afegeix que “Sabadell pot contribuir a liderar els nous programes que volem dur a terme”, assegura.

Francisco Polo, secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital. Autor: David B.
Trobada en el despatx de l’alcaldessa de Sabadell. Autor: David B.

Polo explica que avui s’han iniciat les converses amb l’alcaldessa, en què s’han posat sobre la taula alguns dels programes previstos en matèria de tecnologia. El secretari assegura que hi ha “molts programes per a pimes dels que Sabadell es pot continuar beneficiant”, i destaca el d’Escoles connectades’. Es tracta de fer arribar un total de “100 megues de fibra a totes les escoles públiques d’Espanya”, que està pendent d’aplicació a la ciutat.

Foto portada: Francisco Polo, Secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital. Autor: David B.

Comments are closed.