Foto portada: Gesa, al carrer de Formentera. Autor: J.d.A.

Gesa (PP): l’abandonament dels barris és “moneda comuna” a tota la ciutat

Visita del portaveu municipal del Partit Popular, Esteban Gesa, per denunciar “l’abandonament” dels barris per part de l’Ajuntament. És la “moneda comuna”, es queixa Gesa des dels Merinals. Acompanyat de veïns, el regidor conservador ha escoltat algunes reclamacions al carrer de Formentera i la Gomera o la plaça de les illes Cíes.

Els Merinals estan de plena actualitat. De nou, per l’estat d’alguns blocs al polígon Arraona. Però més enllà d’aquestes queixes, Gesa ha volgut donar visibilitat a altres problemes. Per exemple, la manca de manteniment i pintura dels bancs o la degradació d’un mur al carrer de Formentera i els problemes amb l’arbrat a la plaça de les illes Cíes i conflictes de convivència entre veïns i infants que juguen a pilota durant la nit i trenquen elements comunitaris.

“La política municipal és gestió pura i dura i la gestió del govern actual brilla per la seva absència a la ciutat. Els veïns han presentat instàncies de tot tipus i els donen la callada per resposta. El govern s’ha d’ocupar dels problemes reals i deixar d’estar d’esquenes als barris”, sosté.

En una altra zona del barri, Gesa assegura que la barana d’unes escales es va trencar fa més de dos anys i segueix protegida amb una barana provisional, o que el paviment del carrer de la Gomera està en mal estat i ningú fa res per arreglar-ho.

Foto portada: Gesa, al carrer de Formentera. Autor: J.d.A.

Comments are closed.