Gesa sobre Perarnau a la Policia: “han posat la guineu a cuidar del galliner”

El portaveu del Partit Popular de Sabadell, Esteban Gesa ha denunciat la manca de responsabilitat de l’actual govern envers la Policia Municipal de Sabadell.

Gesa ha assegurat que els components de la plantilla de la Policia Local “estan absolutament abandonats pel Govern Municipal”.

“Han comés un gran error al posar al capdavant de la Policia com a responsable polític a Lluís Perarnau, que és com posar la guineu a cuidar del galliner. És una manca de responsabilitat posar al capdavant del col·lectiu a un senyor que no li agrada en absolut la Policia”, ha apuntat Gesa.

El regidor ha demanat que “es faciliti la feina als professionals que tenim a la policia local i que actuïn amb responsabilitat”.

Brigada d’informació

El portaveu del Partit Popular local ha manifestat que “ens ha arribat que el govern torna a posar en marxa la brigada d’informació de la Policia Municipal, una brigada que van treure a la seva arribada al govern”. Gesa es pregunta “per quin motiu ara aquesta brigada d’informació es trona a crear. No té gaire sentit eliminar-la i ara tornar-la a posar en marxa”.

D’altra banda el Partit Popular ha criticat que “fa molts mesos que no es fan controls preventius d’alcoholèmia i de drogues”.

Foto portada: Esteban Gesa, aquest divendres, Autor: David B.

Comments are closed.