Esteban Gesa. Autor: David B.

Gesa (PP) acusa Farrés de perpetrar un “genocidi civil” contra l’alcalde Marcet

El president local del Partit Popular a Sabadell, i exregidor durant dos mandats (2011-2019), Esteban Gesa, alça el dit contra el canvi de nom de la plaça Marcet, ara plaça de les Dones del Tèxtil. Gesa va ser l’únic regidor en oposar-se des del ple i ara acusa l’alcaldessa Marta Farrés de perpetrar un “genocidi” civil (més info: ‘Ara sí que la plaça Marcet ja no és la plaça Marcet‘).  

L’exregidor acusa Marta Farrés de seguir “jugant al Monopoli, igual que feia el govern anterior. Que trist! Sé que es va aprovar en l’anterior mandat però en faig còmplice a l’actual equip de govern”, s’exclama.

“Marcet va ser una persona que va fer molt per la ciutat en temps difícils. Vinculat al Gremi de Fabricants o al Centre d’Esports Sabadell entre altres entitats. Qui no conserva ni respecta la història no mereix governar la ciutat”, assegura.

De fet, la moció per retirar la plaça de l’Alcalde Marcet del nomenclàtor, juntament amb onze carrers més es va aprovar amb el 85 per cent dels vots a favor. Només el PP va votar en contra. Ciutadans es va abstenir (més info: ‘Acord històric per suprimir els noms vinculats a les dictadures‘).

Foto portada: l’exregidor del PP, Esteban Gesa. Autor: David B.