Esteban Gesa será, con toda probabilidad, el alcaldable popular. Autor: David B:

Gesa (PP) demana el cessament de Perarnau

El portaveu del Partit Popular a l’ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa, ha demanat a l’alcalde de Sabadell que forci el cessament del regidor Lluís Perarnau per no gestionar correctament els assumptes de SMATSA, la Policia Local, Aigües de Sabadell o la recent ocupació de l’ajuntament de la ciutat.

Gesa ha demanat, “per responsabilitat”, a l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, que “igual que va passar amb el forçat cessament del regidor Miquel Soler per tots els problemes que hi va haver amb Ràdio Sabadell, ara forci el cessament de les seves responsabilitats al regidor Perarnau”.

“Ja que el senyor Berlanga d’Unitat pel Canvi, la senyora Marisol Martínez de Guanyem Sabadell i el senyor Fernàndez d’ERC van aprovar el cessament del senyor Soler perquè no complia amb les seves responsabilitats, ara recolzin el cessament del senyor Perarnau perquè no esta complint amb les seves responsabilitats”, ha assenyalat el regidor popular.

“La ciutadania no es mereix tenir tants fronts oberts i que la ciutat estigui com està. Mereixen que la ciutat estigui neta, que la Policia Municipal funcioni, que es governi pels barris, que es gestioni bé i que no ens ocupin l’Ajuntament”, ha afegit Gesa. El portaveu dels populars ha demanat també que “aquest ajuntament deixi de mentir, o de dir mitges veritats, ja que està enganyant als membres de l’oposició i a la ciutadania”.

Foto portada: Esteban Gesa a la roda de premsa d’aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.