Gesa (PP): la manca d’oci nocturn va posar “en risc” la vida de molts joves la nit de Cap d’Any

La manca de locals d’oci nocturn a Sabadell va posar en perill centenars de joves el passat Cap d’Any a Sabadell. Així almenys ho veu el portaveu municipal del PP, Esteban Gesa, qui diu que, com que Sabadell s’ha quedat amb una oferta de mínims, molts joves han de sortir de festa fora de la ciutat, fins i tot a peu per la carretera de Castellar en direcció al municipi veí.

Aquesta escena, joves a peu entre Sabadell i Castellar, la nit de Cap d’Any per una carretera poc il·luminada, amb els vehicles a alta velocitat i un historial important d’accidents, es va veure fa pocs dies. I és que a Castellar es van celebrar festes de cap d’any de gran capacitat. I a Sabadell, poca cosa i tota de petit format després del degoteig de tancaments a la Zona Hermètica a causa del pla aprovat l’any 2010.

Gesa creu que la manca de pla B per a l’oci nocturn a la ciutat comença a ser preocupant:

“En una carretera mal il·luminada, amb un voral mínim i en una nit en què l’alcohol i la conducció poden anar lligats, aquesta actitud va posar en greu risc les seves vides només perquè l’Ajuntament es va negar a donar permís a dos empresaris d’oci nocturn per obrir dos locals aquesta nit per celebrar festes de cap d’any “, diu el regidor popular.

Per tot plegat, demana que d’una vegada per totes es dissenyi una oferta d’oci nocturn per a una ciutat de 210.000 habitants.

Foto portada: Gesa, en una imatge d’arxiu. Autor: David B. 

Comments are closed.