El portaveu del PSC a l'Ajuntament, Pol Gibert. Autor: J.d.A.

Gibert (PSC) alerta d’una pinça entre Esquerra, Crida i Ciutadans per bloquejar el govern Farrés

“Ciutadans va venir a regenerar la política i finalment la bloquegen de la mà d’Esquerra Republicana i la Crida”. Dura reacció del primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, a la coincidència entre ERC, la Crida i Ciutadans per tombar la modificació de llocs de treball el passat ple municipal (més info: ‘Primera derrota del govern Farrés al ple‘)

Es tracta de la primera votació que perd el govern de Marta Farrés, que està en minoria ja que té 11 suports i la majoria del ple són 14 vots. El passat divendres Esquerra, la Crida i Ciutadans van unir forces (tenen 13 vots) per tombar la modificació de llocs de treballs que presentava l’Ajuntament. Un fet “inèdit”, segons el tinent d’alcaldessa Pol Gibert, qui ha carregat tintes contra Ciutadans.

“És la primera vegada que es bloqueja una modificació de llocs de treball tècnica que penja del nou cartipàs municipal. Una reestructuració poc política”, ha explicat Gibert, qui acusa Cs de barrejar temes que no tenen res a veure amb el dictamen amb el fitxatge del doctor en Història Juanjo Cáceres com assessor del govern sent l’historiador la parella sentimental de la tinent d’alcaldessa Marta Morell (Podemos). “Ciutadans va venir a la política a regenerar-la i està bloquejant l’acció de govern de la mà d’Esquerra Republicana i de la Crida que ho volen fer des del primer dia”.

Gibert ha assegurat que la Comissió d’Ètica Pública té un termini màxim de dos mesos per fer informe sobre el nomenament de Cáceres tot i que creu que serà abans. De fet, mai fins ara aquest òrgan s’ha hagut de posicionar ja que es va crear amb el Codi Ètic dels alts càrrecs, impulsat per l’anterior consistori. Mentrestant, el nomenament de Cáceres serà efectiu.

Foto portada: el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, en roda de premsa. Autor: J.d.A. 

Comments are closed.