PSC. Autor: David B.

Gibert (PSC) recorda a la CUP que tenen l’alcalde i un regidor investigat

El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, assegura que la CUP és el partit de la ciutat menys indicat per demanar dimissions als socialistes, ja que “tenen l’alcalde i un regidor investigat per prevaricació”. 

Gibert surt així al pas a la petició dels anticapitalistes, que demanen les dimissions dels regidors Cristian Sánchez i Anna Carrasco, investigats a la peça 25 del cas Mercuri. També demanen a Marta Farrés que faci un “pas al costat”, abans de ser candidata a les municipals (més info: ‘La CUP i l’Entesa assenyalen cap a Marta Farrés‘).

“És una mostra de vella política i poc de canviar-ho tot empastifar a tothom, fins i tot a algú que és pre-candidata i vol ser candidata a l’alcaldia de Sabadell. Això és difamar”, manté el diputat al Parlament.

En tot cas, el màxim dirigent socialista assegura que, vistes les polítiques al cas Mercuri, la CUP (representada al ple a través de la Crida per Sabadell) es llença a “empastifar el debat” enlloc de fer propostes o defensar la gestió del govern, que qualifica com a “nefasta”.

Sense notificació

D’altra banda, els dos regidors socialistes investigats segueixen sense ser notificats, segons fonts del partit. “La gestió política del cas la farem un cop sabem de que se’ls acusa”, repeteix Gibert des de fa una setmana.

Foto portada: el regidor Cristian Sánchez, Pol Gibert i el portaveu municipal Josep Ayuso. Autor: David B. 

Comments are closed.