Farrés, de ruta pels barris: per millorar la ciutat “cal ser-hi” i “no esperar que la gent et vingui”

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, acompanyada de part del govern, ha visitat els barris del districte 3, al nord de la ciutat. L’objectiu, segons explica, és mantenir contacte amb diferents entitats i veïns, per establir converses entre l’Ajuntament i el veïnat. En aquest línia, ha presentat un nou projecte, anomenat ‘Govern al barri’. Encara no està totalment planificat, però s’espera que s’iniciï al setembre. 

Farrés ha visitat els barris del districte 3 de la ciutat, i ha aprofitat per introduir un nou projecte. S’anomena ‘Govern al barri’, i està previst per començar al setembre. Tot i que encara no està acabat de dissenyar del tot, l’objectiu serà dur a terme diferents reunions del govern als barris.

“La idea és que tot el govern es traslladi a cada un dels diferents barris de Sabadell, per poder atendre totes les demandes que hi ha en aquell sector i sobretot per poder donar-hi resposta”, explica Farrés.

Per fer-ho, tenen pensat donar l’opció als ciutadans de presentar-se a algun dels centres cívics, poder demanar hora i que se’ls atengui. I tot i que encara no s’ha engegat el projecte, Farrés ha visitat avui els barris del districte 3, al nord de la ciutat. Segons assegura, per millorar la ciutat “cal ser-hi” i “no esperar que la gent et vingui”.

“De vegades des de la política hi ha por a acostar-se a la gent perquè puguin dir les coses que no funcionen, i crec que ens hem d’acostar per detectar el que no funciona i poder-ho arreglar”, assegura l’alcaldessa.

En el mateix sentit, el regidor d’Educació, Manuel Robles, ha manifestat que “qualsevol barri de la ciutat necessita presència dels polítics”, i afegeix que la seva raó de ser “és el carrer, fer política de contacte i de proximitat”.

L’alcaldessa ha declarat que destinaria tota la jornada a reunir-se amb associacions de veïns, de comerciants, i d’entitats esportives. El districte 3 té diferents projectes pendents, que Farrés està disposada a engegar durant aquesta legislatura. Ha destacat la comissaria de policia, els pisos per gent gran de la Roureda, o d’altres que ja estan en marxa.

Foto portada: Manuel Robles, Marta Farrés, Marta Morell i Sònia Sada. Autor: David B.

Comments are closed.